Gemeenschapsonderwijs

In het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is iedereen een VIP.

Op de onderwijscampus van 'De Veerman' in Hamme vinden kinderen en jongeren een breed gamma van mogelijkheden.Zo kunnen kleuters en scholieren terecht in de kleuterschool en lagere school 'De Veerman' in de Verbindingsstraat, in de basisschool 'De Veerboot' op de hoek van Zouavenstraat en Geemstraat en voor het methodeonderwijs in de leefschool 't Veertje op de hoek van de Pater Vertentenstraat en Veldstraat.

Middenschool 'De Veerman' is uniek in de regio. Uniek omdat de school een 4-jarige structuur aanbiedt waarin ze naast kwaliteitsonderwijs ook instaat voor een doeltreffende leerlingenbegeleiding. Door onze kleinschaligheid kan de school alle jongeren kansen bieden om hun persoonlijke talenten volledig te ontplooien en uit te groeien tot kritische tieners.

Middenschool 'De Veerman' richt haar onderwijs niet enkel op kennisoverdracht en het verwerven van inzichten, maar besteedt daarnaast ook veel aandacht aan het verwerven van vaardigheden. Ervaring heeft uitgewezen dat een 4-jarige opleiding een zeer stevige basis biedt om verder te studeren.

Sinds 1 september 2008 bestaat 't Komp@s, een methodemiddenschool.

Printvriendelijke versie
PDF