Mooimakers: Win een ruitenwasser voor een jaar!

Mooimakers wil Vlaanderen bevrijden van zwerfvuil en sluikstorten. Samen met jou. En om dit te bereiken moeten we niet eens zoveel inspanning doen: ons afval gewoon in de vuilnisbak gooien volstaat!

Hou je zelf ook van een propere buurt en wil je anderen inspireren om het mooi te houden op straat? Haal dan een sticker of raamkaartje van Mooimakers bij de gemeentelijke milieudienst, of maak en download een gepersonaliseerde poster op mooimakers.be.

Hang je sticker, kaartje of poster op een zichtbare plek (gevel, raam, brievenbus, voordeur …) en maak zo aan voorbijgangers duidelijk dat ook jij van een propere stoep houdt. Het kan je naast een propere straat ook propere ruiten opleveren. Je kan er namelijk een ruitenwasser voor een jaar mee winnen.

Wedstrijd

Maak een foto van je affiche, sticker … en laad deze op op de wedstrijdpagina van Mooimakers: mooimakers.be/ruitenwasser. Vul het formulier in en beantwoord de schiftingsvraag. Je kan ook meedoen met heel je straat. De wedstrijd loopt tot 1 september. Alle info vind je op de website van Mooimakers.

terug naar alle nieuws
Printvriendelijke versie