14
jan
2020

Voor de 9de maal reeds werd een groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas van de provincie Oost-Vlaanderen opgestart. Dankzij de groepsaankoop wordt de aangekochte groene energie effectief goedkoper. Hoe meer mensen inschrijven, hoe groter de korting die energieleveranciers kunnen geven. Het gaat om 100% groene stroom, gecontroleerd door de VREG. Dit is energie gewonnen uit de zon, wind- en waterkracht en/ of biomassa.

Hoe werkt het?

Schrijf je vóór 4 februari 2020 in via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom. Je inschrijving is volledig vrijblijvend. Wie geen internet heeft kan bij de milieudienst terecht. Neem dan zeker je laatste jaarafrekening mee. Daarin staan immers alle gegevens die nodig zijn om jouw inschrijving in orde te brengen.

Op 4 februari volgt een veiling. De energieleverancier met de laagste prijs wint. Na de veiling ontvang je een persoonlijk voorstel. Je beslist pas of je overstapt als je dat voorstel in handen hebt. Ook voor die stap van de groepsaankoop kan wie geen internet heeft bij de milieudienst terecht.

Ook voor bedrijven & verenigingen

Zelfstandigen en bedrijven met een verbruik tot 50.000 kWh elektriciteit (laagspanning) en tot 100.000 kWh aardgas kunnen deelnemen. Dat kan enkel online. Verenigingen kunnen onder dezelfde voorwaarden deelnemen.

Info
Gratis infolijn: 0800 76 101 (werkdagen van 9.00 u. tot 20.00 u.)
groenestroom@oost-vlaanderen.be

Deel deze pagina