9
mei
2022

Openbare uitschrijving
CONCESSIE ACADEMIECAFE en LEESCAFE

Baat jij binnenkort deze twee parels in Hamme-centrum uit?  

Academiecafé

Een trekpleister voor cultuurminnend Hamme, een plek waar kunst, cultuur en gezelligheid samenkomen. Waar verschillende dranken maar evengoed een eenvoudige verse maaltijd genuttigd kan worden in een ongedwongen sfeer. Dat wordt het Academiecafé. Een ontmoetingsplek waar gelijkgestemde ouders samen kunnen genieten van een kopje koffie terwijl zoon of dochter zich creatief uitleeft. Leerkrachten en studenten kunnen er uitblazen bij een hapje en een drankje. Iedereen is hier welkom. Er is ruimte voor exposities en optredens waarbij Academie en Academiecafé elkaar versterken en aanvullen.

Bekijk het grondplan met afmetingen voor de cafetaria van de academie. 

Leescafé

Daarnaast is er het leescafé, waar de bibliotheekbezoeker volledig tot rust kan komen bij een dampende kop koffie of thee en misschien wel een heerlijk stukje versgebakken cake?  

Tijdens de zomer kan er buiten gezeten worden op 2 ruime terrassen.  

Ligt jouw hart bij kunst en cultuur en wil u onze creatieve campus vervolmaken met 2 gezellige horecazaken? Grijp dan jouw kans om deze fantastische ruimtes met zoveel potentieel naar jouw hand te zetten.  

Bekijk het grondplan met afmetingen voor het leescafé van de bib.

Inzage lasten en voorwaarden

Het gemeentebestuur van Hamme organiseert een openbare aanbesteding en is op zoek naar één uitbater door middel van een concessieovereenkomst.  

De documenten met lasten en voorwaarden liggen ter inzage vanaf 9 mei 2022 en kunnen bekomen worden op het gemeentehuis, afdeling Vergunningen, Marktplein 1, 9220 Hamme.
INFO: Birgit Thierens, tel. 052 47 55 00 - birgit.thierens@hamme.be 

Indienen inschrijving concessie

De inschrijvingen worden bij aangetekend schrijven - in een dubbele gesloten omslag met op de binnenste enveloppe geschreven - “inschrijving concessie horeca-zaken Marktplein” - gericht aan het college van burgemeester en schepenen, Marktplein 1, 9220 Hamme en dienen uiterlijk toe te komen op 29 juni 2022.

Deel deze pagina