Het werken op afspraak heeft heel wat positieve reacties uitgelokt bij onze inwoners. Het is snel, veilig (geen wachtrijen), persoonlijker (dossiers worden vooraf voorbereid), ...

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, kan je - ENKEL OP AFSPRAAK - tijdens de openingsuren terecht bij onze loketdiensten. We zorgen er alvast voor dat we de dienstverlening op zo een veilig mogelijke manier kunnen afhandelen.

Vooraleer je een afspraak maakt ...

Voor heel wat zaken kan je zonder afspraak terecht op ons thuisloket. Je kan verschillende documenten en attesten online aanvragen, zonder dat je naar het administratief centrum hoeft te komen. Het bespaart je niet alleen een verplaatsing, maar het is bovendien snel, gemakkelijk en veilig.

Een afspraak maken

Plan je een bezoek aan één van onze loketdiensten? Dan kan je sinds september online een afspraak inplannen. Eenvoudig en snel! Zo ga je alvast te werk:

  1. Surf naar https://afspraken.hamme.be.
  2. Kies het product waar je een afspraak wilt voor maken.
  3. Kies een datum en een tijdstip.
  4. Vul je contactgegevens in.
  5. Je ontvangt je afspraakbevestiging via e-mail en een overzicht van alle benodigdheden.

24 uur voor je afspraak ontvang je ook via sms en/of e-mail een herinnering met daarin nogmaals alles wat je moet meebrengen. Heb je  hulp nodig bij het maken van jouw afspraak? Bel dan naar het algemeen nummer 052 47 55 00.

DE DAG VAN DE AFSPRAAK?
  • Het dragen van een mond-neusmasker is verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar.
  • Je meldt je aan één van de ticketzuilen aan de onthaalbalie van AC Nieuwstraat (zij-ingang via 't Peperholleken).
  • Om iedereen snel en op een veilige manier verder te helpen, vragen we je het uur van de afspraak te respecteren en je tijdig (max. 5 minuten vooraf) aan te melden. Wie te laat komt, moet een nieuwe afspraak maken.
  • Hygiënemaatregelen naleven en voldoende afstand bewaren zijn hierbij zeer belangrijk.
EEN AFSPRAAK ANNULEREN OF VERPLAATSEN?

Kan je onverwacht niet komen? Wijzig of annuleer je afspraak via de link in je afspraakbevestiging. Of neem contact op met de betrokken dienst en verplaats jouw afspraak. Zo kunnen we iemand anders sneller helpen.

Gemeentekassa

De gemeentekassa is open en toegankelijk zonder afspraak. Heb je een afspraak met een andere dienst, en wens je meteen ook bv. cadeaubonnen, een rol huisvuilzakken, PMD-zakken of GFT-stickers te kopen? Dan kan je onmiddellijk terecht bij de gemeentekassa (onthaalbalie).

Zitdagen burgemeester en schepenen

De burgemeester en schepenen houden hun wekelijkse zitdag. Opgelet, je kan niet zomaar gaan in- en uitwandelen. Je dient vooraf eerst een afspraak te maken via het kabinet van de burgemeester of de betrokken schepenen. Hiervoor neem je rechtstreeks contact op met de betrokken schepen. Raadpleeg hun contactgegevens. Bij aankomst meld je je eerst aan bij het onthaal.

Heb je vragen over de dienstverlening?

Bel dan naar het algemeen nummer 052 47 55 00.

Deel deze pagina