Actief vertoeven met ondersteuning

Dagverzorgingscentrum Den Oever biedt je overdag opvang en verzorging. Het centrum neemt dit tijdelijk over van de mensen die thuis voor je zorgen. Het dagverzorgingscentrum kan zo een mogelijke oplossing bieden als je nog langer thuis wilt blijven wonen.

Ben je 65 jaar of ouder, dan kan je terecht in het dagverzorgingscentrum. Van deze leeftijdsgrens kan gemotiveerd worden afgeweken.

Je kan één of meerdere dagen per week naar het dagverzorgingscentrum komen. Halve dagen zijn ook mogelijk. Je krijgt hulp bij alledaagse activiteiten en je kan deelnemen aan activatie-, revalidatie- en ontspanningsactiviteiten. Het begeleidingsteam van Den Oever bestaat uit een zorgkundige, een verpleegkundige en een paramedicus.

Bedrag

De dagprijs bedraagt € 20,00.

Hierin zijn een warme maaltijd, koffie en versnaperingen inbegrepen. De meeste mutualiteiten bieden een tussenkomst in de dagprijs aan.

Locatie

Dagverzorgingscentrum Den Oever is gehuisvest in woonzorgcentrum Meulenbroek. Het is open van maandag tot vrijdag (uitgezonderd weekend- en feestdagen), telkens van 9 u. tot 17.00 u.

Meer informatie vind je terug in de afsprakennota.

Oeverrock

Deel deze pagina