Actief vertoeven met ondersteuning

Dagverzorgingscentrum Den Oever biedt jou overdag opvang en verzorging. Het centrum neemt dit tijdelijk over van de mensen die thuis voor jou zorgen. Op deze manier zorgt het dagverzorgingscentrum ervoor dat je langer thuis kan blijven wonen.

Ben je 65 jaar of ouder? Dan kun je terecht in het dagverzorgingscentrum. Van deze leeftijdsgrens kan gemotiveerd worden afgeweken.

Je kunt één of meerdere dagen per week naar het dagverzorgingscentrum komen, hele of halve dagen. Je krijgt hulp bij alledaagse activiteiten en je kunt deelnemen aan activatie-, revalidatie- en ontspanningsactiviteiten. Het begeleidingsteam van Den Oever bestaat uit een zorgkundige, een verpleegkundige en een paramedicus.

Bedrag

De dagprijs bedraagt € 23,35.
Voor een niet Hammenaar wordt er een toeslag aangerekend van € 2,75.

Hierin zijn een warme maaltijd, koffie en versnaperingen inbegrepen. De meeste mutualiteiten bieden een tussenkomst in de dagprijs aan.

Locatie

Dagverzorgingscentrum Den Oever is gehuisvest in woonzorgcentrum Meulenbroek. Het is open van maandag tot vrijdag (uitgezonderd weekend- en feestdagen), telkens van 9.00 tot 17.00 u.

Meer informatie vind je terug in de afsprakennota.

Deel deze pagina