Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) heeft € 55.000,00 subsidies toegekend aan de gemeente Hamme om het project 'Digitaal Ondernemen' te realiseren. Door de co-financiering van de Vlaamse minister van Economie (Hermesfonds), de provincie Oost-Vlaanderen en de gemeente Hamme is er een totale projectsom van € 135.500,00.

Met deze middelen kan Hamme zich verder profileren als ondernemingsvriendelijke gemeente. Het is onze intentie zowel de digitale dienstverlening te optimaliseren als onze ondernemers te ondersteunen in hun digitale werking. Het project start op 1 januari 2016 en eindigt op 31 december 2017.

Onder andere het vormingstraject 'Commerciële Inspiratie', het begeleidingstraject voor een digitaal platform (i.s.m. Studio Dott) en het online ideeënplatform voor ondernemers zijn acties binnen het project.

Mobiel betalen met Payconiq

Betalen met de smartphone is gebruiksvriendelijk, snel en veilig. Samen met Payconiq, de mobiele app die je in staat stelt om mobiel te betalen, wensen we het mobiel betalen verder bekend te maken in de gemeente. Hiervoor werd een actie opgestart voor zowel handelaars als verenigingen.

Logo's Digitaal Ondernemen

Deel deze pagina