Het lokaal bestuur van Hamme besliste ter stimulering van de zaterdagmarkt en de lokale middenstand om het parkeren in de ondergrondse parking Nieuwstraat voor rotatiegebruikers gratis aan te bieden elke zaterdagvoormiddag tussen 8.00 u. en 12.00 u.

Daarnaast blijven in deze parking ook de eerste 2 uren per parkeersessie gratis. Het gratis parkeren op zaterdagvoormiddag gaat in vanaf zaterdag 19 november en geldt uitsluitend voor de ondergrondse parking Nieuwstraat.

Alle info, tarieven, abonnementsformules, regelmenten, ... m.b.t. ondergrondse parking Nieuwstraat kan je hier raadplegen.

Opening  ondergrondse parking Marktplein

De ondergrondse parking Marktplein opent op donderdag 24 november. Deze parking heeft haar in- en uitrit via de Meulenbroekstraat. Om jou de gelegenheid te bieden kennis te maken met deze parking, kan je er tot en met 8 januari gratis parkeren.

Gedurende deze periode zal Indigo, de uitbater van de parking, nog enkele kleine werken met beperkte hinder uitvoeren en kunnen zij reeds het gebruik/circulatie van de parking monitoren. Vanaf 9 januari wordt het betalend parkeren. Klanten van o.a. Proxy Delhaize zullen bij hun aankopen ook een ticketkorting ontvangen.

Voor de ondergrondse parking Marktplein geldt een andere parkeerregeling dan de ondergrondse parking Nieuwstraat. De tarieven en parkeerregeling kan je voor deze parking binnenkort raadplegen op www.indigoneo.be/nl. Alle info m.b.t. de ondergrondse parking Nieuwstraat is reeds beschikbaar op deze website.

Gratis parkeren nabij het centrum?

Dat kan! Hiervoor kan je met je wagen terecht op de groene parking in de Meulenbroekstraat (naast het politiekantoor). Deze parking ligt op wandelafstand van het Marktplein, de creatieve campus, de horecazaken en de handelaars in het centrum.

Na het shoppen nog even nood aan wat ontspanning? De groene parking verbindt het centrum rechtstreeks met de vrijetijdssite Kaaiplein. Op deze site kan je genieten van sport, cultuur of een ontspannende wandeling in de natuur!

Deel deze pagina