15
nov
2017

Benzine en diesel worden steeds duurder. Bovendien veroorzaakt de uitstoot van wagens een ongezond klimaat dat ernstig effect op onze gezondheid en onze omgeving heeft. Naast minder met de auto rijden, kunnen we als consument ook steeds gemakkelijker kiezen voor een duurzamer alternatief: de elektrische wagen.

Deze zijn vandaag de dag in sterke concurrentie met de traditionele benzine- en dieselwagens. De prijzen dalen, de groei van het steeds kwalitatiever aanbod is bijna niet meer bij te houden, en de vraag stijgt.

Wat?

De vzw BEA organiseert, mede namens de gemeente Hamme, een groepsaankoop elektrische wagens. Door deze samenaankoop wordt een scherpe prijs afgedwongen. De groepsaankoop wordt op een professionele manier begeleid door het hierin gespecialiseerde studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions.

Uiteindelijk werd gekozen voor twee modellen van het merk Renault. Meer info over de modellen en de technische specificaties vind je op de webpagina www.energiegroepsaankoop.be/elekwagens van de vzw BEA.

Vrijblijvend inschrijven

Inschrijven is volledig vrijblijvend. Door in te schrijven, bevestig je jouw interesse interesse in de aankoop van een elektrische wagen. Je ontvangt na inschrijving een gepersonaliseerde code. Met deze code kan je naar de dichtstbijzijnde deelnemende concessionaris (in volledig Oost-Vlaanderen) waar je een testrit kunt uitvoeren, extra informatie kan opvragen en een definitieve bestelling kan plaatsen. Beslis je uiteindelijk om een elektrische wagen te kopen via de groepsaankoop, plaats je bestelling dan vóór 10 januari 2018.Vrijblijvend inschrijven kan via de website van vzw BEA: www.energiegroepsaankoop.be/elekwagens

Infosessies

Wil je meer info over de werking van de groepsaankoop of over de technische specificaties van de aangeboden modellen? Kom je licht opsteken tijdens een infoavond rond deze groepsaankoop:

  • 22/11 om 19 u.: Foyer Administratief Centrum, Werfplein 4, Aalst
  • 23/11 om 19 u.: Zaal Reynout, Stadhuis, Grote Markt, Dendermonde
  • 28/11 om 19 u.: Stadhuis, Grote Markt, Oudenaarde
  • 12/12 om 19 u.: Jeugdcentrum De Spiraal, Zakkaai 29, Geraardsbergen

Laadpalen

De gemeente wil het gebruik van elektrische voertuigen stimuleren en werkt daarom aan een netwerk van laadpalen voor elektrische voertuigen.

Deel deze pagina