19
apr
2021

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de vijfde keer een groepsaankoop zonnepanelen. Zonnepanelen plaatsen is een duurzame keuze die bijdraagt aan een klimaatgezond Oost-Vlaanderen. Zonnepanelen zijn ook een interessante investering, die meer opbrengt dan je spaargeld op de bank. Door samen aan te kopen, krijgen we een scherp groepsvoordeel.

 Hoe werkt de groepsaankoop?

  1. Inschrijven: Je kan vanaf 19 april tot en met 16 juli gratis en vrijblijvend inschrijven.
  2. Persoonlijk voorstel op maat: je ontvangt een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens met een indicatie van jouw rendement.
  3. Jij beslist! Vind je het aanbod interessant? Alleen dan accepteer je het persoonlijk voorstel.
  4. Installatie: Na een inspectie van je dak zal jouw zonnepanelensysteem geïnstalleerd worden.
Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van Oost-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. Ook als zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven.

Waarom kiezen voor de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie?
  • Onuitputtelijke energiebron: De zon is een onuitputtelijke bron van energie. In tegenstelling tot schaarse grondstoffen zoals olie, gas en steenkool.
  • Besparen op energiekosten: Met zonnepanelen wek je zelf je energie op. Daardoor bespaar je jarenlang op je energiekosten. Ook vandaag blijven zonnepanelen een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank.
  • Goed voor het klimaat: Door te kiezen voor zonnepanelen draag je bij aan de vermindering van CO²-uitstoot en aan een klimaatgezond Oost-Vlaanderen.
  • Waardestijging van je huis: Met zonnepanelen verbeter je de EPC-waarde van je woning en daarmee verhoog je de marktwaarde van je huis.
Meer info

Voor meer informatie over dit initiatief, surf naar www.oost-vlaanderen.be/zp, bel naar het gratis nummer 0800 26 803 (werkdagen van 9.00 u. tot 17.00 u.) of e-mail naar zonnepanelen@oost-vlaanderen.be.

 

Deel deze pagina