Het groepsaanbod renovatie is een unieke samenwerking van Energiehuis BEA, energiecoöperatie Energent en de gemeente Hamme.

Over spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie klinkt misschien niet zo hip, maar dat is het wel. Samen met de tien gemeenten van haar werkingsgebied en energiecoöperatie Energent nam Energiehuis BEA het initiatief tot een Groepsaanbod Spouwmuurisolatie. Op die manier word je als inwoner volledig ontzorgd bij je spouwmuurisolatie. Je krijgt kwalitatieve spouwmuurisolatie aan een competitieve prijs. Je hele traject (van aanmelding tot uitvoering) wordt nauwkeurig begeleid én je krijgt er een gratis energie-advies voor je hele huis bovenop.

Zonnepanelen

Ook voor zonnepanelen loopt er sinds juni 2023 een groepsaanbod in samenwerking met energiehuis BEA. Dit groepsaanbod bouwt verder op het succesvolle project Zonnestad, dat al sinds 2017 actief is in Oost-Vlaanderen en reeds 3700 mensen adviseerde over zonne-energie.

Om je te ondersteunen bij deze renovatiemaatregels, ontwikkelde jouw gemeente samen met Energiehuis BEA en energiecoöperatie Energent een Groepsaanbod Renovatie met gratis en onafhankelijk energie-advies.

Hoe kan je deelnemen?

Via bea.groepsaanbodrenovatie.be kan je meteen een afspraak vastleggen met een partner-aannemer. Die komt bij jou ter plaatse en bekijkt of jouw woning geschikt is om de werken uit te voeren. Hij maakt in dat geval een offerte volgens de afgesproken groepsprijs.

Energent is jouw aanspreekpartner gedurende het hele traject. Een medewerker kijkt je offerte na en biedt aanvullend, vrijblijvend energie-advies voor je huis. Lukt het niet om je online in te schrijven, dan kan je daarvoor terecht bij het Woon- en Energieloket op nummer 052 47 56 22.

Wordt verwacht najaar 2023

groepsaanbod glasvervanging, kelderplafondisolatie en zoldervloerisolatie.  Info volgt binnenkort!

Deel deze pagina