Het agentschap Onroerend Erfgoed organiseert een openbaar onderzoek over de opname in de vastgestelde Landschapsatlas van het gebied Oude Durme in Hamme en Waasmunster. Ook de landschapselementen, het houtig erfgoed en de historische tuinen en parken binnen de afgebakende gebieden, worden vastgesteld.

Opmerkingen en bezwaren over feitelijkheden bezorg je aan het agentschap Onroerend Erfgoed in de periode van
dinsdag 20 oktober tot en met vrijdag 18 december 2020. Dat kan op drie manieren:

  • Bij voorkeur via het digitale formulier op de website van het openbaar onderzoek: https://openbareonderzoeken.onroerenderfgoed.be/294.
  • Met een brief aan het agentschap Onroerend Erfgoed,                                t.a.v. Team Landschap, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Brussel. De poststempel geldt als indiendatum.
  • Afgifte op de kantoren van het agentschap, tijdens de kantooruren:          Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Brussel

Beschik je zelf niet over een internetverbinding, dan kan je de gegevens raadplegen bij de dienst vergunningen in het administratief centrum Nieuwstraat. Maak hiervoor een afspraak met mevr. Birgit Thierens (tel. 052 47 55 00). Of boek jouw afspraak online via afspraken.hamme.be.

Deel deze pagina