In normale omstandigheden organiseren Toerisme Hamme vzw en Ondernemend Hamme vzw in de meimaand telkens Hamme culinair. Het spreekt voor zich dat dit evenement ook dit jaar spijtig genoeg niet zal kunnen doorgaan. We hebben wel beslist om dit niet zomaar voorbij te laten gaan en een alternatief te organiseren voor Hamme culinair, uiteraard zal dit geen evenement zijn maar een alternatieve actie die coronaproof kan doorgaan.

Alternatieve editie

We vragen aan ondernemers die hieraan willen deelnemen om een culinair aanbod uit te werken dat de hele maand mei verkrijgbaar zal zijn. Dit kan een extra culinair menu zijn, een speciaal gerecht, een picknick- of ontbijtpakket, enzovoort. We dagen jullie uit om creatief te zijn!

Als organisatie zullen we dit aanbod opnemen in een brochure die we verdelen in Hamme en daarbuiten. In de brochure zal ook een fietsroute staan, die alle deelnemende partners zal verbinden.

Meer info?

Het concept wordt verder toegelicht in het reglement, inschrijven als partner kan tot 7 maart 2021 aan de hand van het inschrijvingsformulier.

Deel deze pagina