6
sep
2019

Provincie maakt samen met jou ruimte voor Oost-Vlaanderen 2050

De provincie maakt werk van een nieuw Ruimtelijk Beleidsplan met daarin de langetermijnvisie voor het gebruik van de ruimte in Oost-Vlaanderen. Ze kijkt daarbij richting 2050. De indeling van onze ruimte vandaag heeft gevolgen op lange termijn, dus moeten we goed nadenken en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen steeds voor ogen houden.

Geef je mening over de conceptnota

De provincie heeft een conceptnota opgemaakt. Daarin staat welk ruimtelijk beleid de Provincie wil vastleggen. Tijdens de publieke raadpleging van de conceptnota kan je jouw opmerkingen of bezwaren indienen. De raadpleging loopt van 16 september 2019 tot en met 14 november 2019.

Je kan de conceptnota inkijken op verschillende manieren:

Tijdens de periode van de raadpleging kan je opmerkingen of bezwaren indienen op verschillende manieren:

  1. Vul het formulier in op www.oost-vlaanderen.be/ruimte2050
  2. Stuur een mail naar maakruimte@oost-vlaanderen.be
  3. Verstuur je opmerkingen per post of geef ze af tegen ontvangstbewijs in het Provinciaal Administratief Centrum: Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent. De datum van de poststempel of van het ontvangstbewijs geldt als bewijs.

Participatiemoment op 8 oktober 2019

Wil je graag jouw suggesties toelichten en in debat gaan met experts van de Provincie Oost-Vlaanderen en andere experts? Ga dan langs op het participatiemoment dat de Provincie Oost-Vlaanderen organiseert op dinsdag 8 oktober in Gent. Zet de datum alvast in jouw agenda en hou de website van de Provincie Oost-Vlaanderen in de gaten. Vanaf midden september kan je inschrijven op www.oost-vlaanbderen.be/ruimte2050.

 

Deel deze pagina