10
feb
2020

Vanaf maandag 24 februari 2020 worden er straatkolken gereinigd. Tijdens deze beurt wordt vooral aandacht besteed aan die straten waar de carnavalsstoeten voorbij kwamen. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en te vermijden dat er straatkolken niet kunnen worden gereinigd vragen we aan onze inwoners om het parkeerverbod, als dit ingesteld is, strikt te respecteren. Enkel het vrijhouden van de straatkolken is niet voldoende. Bijkomend aan de reiniging van de straatkolken worden de straatgoten immers vrijgemaakt door onze veegmachine.

Op maandag 24 februari geldt parkeerverbod in volgende straten:

Hammestraat, Boonstraat, Priester E. Poppestraat, Kauterstraat, Sint-Martensommegangstraat, Vredestraat, Geeststraat, De Schoesitterplein, Baljuwstraat, Hazeldonk, Burgemeester Lemmensstraat, Kasteellaan, Sint-Baafswijk, Killestraat, Roggemanstraat, Koningsplein, Molenstraat en Donkstraat.

Op donderdag 27 februari geldt parkeerverbod in volgende straten:

Aubroeckstraat, De Pannestraat, Vrijboomstraat, Scheldestraat, Begijnhofstraat, Bosstraat, Baasrodeveerstraat, De Braakstraat, Abdijstraat, Stuyfbergen, Pastoor De Bruynestraat, Tramstraat, Tuinbouwlaan en het Dorp in Moerzeke.

Deel deze pagina