In de cafetaria van WZC Meulenbroek wordt het seniorenrestaurant uitgebaat. Ben je een 65-plusser uit de gemeente Hamme? Of ben je bewoner van een assistentiewoning in De Durme of Den Eendengaerd? Dan kan je dagelijks in het seniorenrestaurant terecht voor een warme maaltijd.

Voor de maaltijd betaal je 8 euro, 7 euro met OK-pas. De betaling gebeurt contant of met een betaalkaart. Het seniorenrestaurant is 7 dagen per week open, dus ook op zon- en feestdagen. Je kan de maaltijd gebruiken vanaf 11.30 u. tot 13.00 u. Er kan niet gereserveerd worden.

De maaltijden worden aangeboden via zelfbediening. Indien zelfbediening voor jou niet haalbaar is, kan je plaatsnemen aan de tafels met bediening. Er is dagelijks een vooraf vastgesteld menu van 3 gangen (soep, hoofd- en nagerecht). Water is inbegrepen in de prijs. Wens je een andere tafeldrank, dan kan je een keuze maken uit het aanbod van de cafetaria. Hier wordt extra voor aangerekend. Als dessert kan je kiezen uit een gevarieerd assortiment (fruit, pudding, yoghurt).

Dieet of voedselallergie?

Als je een dieet volgt of je lijdt aan bepaalde voedselallergieën, doe je er goed aan dit vooraf te melden aan de diëtiste. Haar kan je bereiken via Team keuken van het WZC.

Deel deze pagina