Een tafel reserveren  >

Eet je vaak alleen of voel je je soms eenzaam? Kom 's middags dan eens eten in het sociaal restaurant De Wuiten. Hier geniet je van een lekkere en gezonde maaltijd aan een scherpe prijs. Het sociaal restaurant bevindt zich op het gelijkvloers van assistentiewoningen 'De Wuiten' op zorgsite Hospitaalstraat. 

Via het sociaal restaurant wil het lokaal bestuur het sociaal isolement, waarin veel mensen heden ten dage leven, doorbreken. Het sociaal restaurant is een ontmoetingsplaats waar iedereen (bewoners van de assistentiewoningen, buren, …) welkom is. En waar je op een laagdrempelige manier samen kan genieten van een gezonde, warme en betaalbare maaltijd in een gezellige sfeer.

Een maaltijd bestaat uit: soep, een hoofdgerecht en een dessert. In de maaltijd is tevens één drankje inbegrepen. Andere of bijkomende dranken zijn tegen betaling te verkrijgen.

Menu

Benieuwd wat er op onze kaart staat? Raadpleeg het menu van de komende weken.

Kostprijs

  • standaardtarief: € 8,00
  • personen met een OK-pas: € 7,00

Een OK-pas (enkel voor mensen met recht op een verhoogde tegemoetkoming in de gezondheidszorg) kan worden aangevraagd bij Team leven en welzijn.

Betalen ter plaatse is enkel mogelijk met bancontact.

Reservatie

Inschrijven voor de maaltijden is noodzakelijk. Een plaatsje of een tafel reserveren kan via het online reservatieformulier of door te bellen naar het nummer 0475 80 11 19. Heb je toch nog een vraag? Stuur gerust een e-mail naar sociaalrestaurant@hamme.be.

Reserveren kan uiterlijk tot woensdagochtend 12.00 u. voor de week nadien.

Deel deze pagina