De coronacrisis beheerst ondertussen al enkele maanden ons dagelijks leven. Het lokaal bestuur van Hamme is er zich van bewust dat deze crisis heel wat problemen veroorzaakt en een financiële impact heeft. Dankzij federale en Vlaamse subsidies kan de dienst samenleving en gezin hulp en ondersteuning bieden aan personen die financiële moeilijkheden ervaren.

Voor wie?

Voor iedereen die de gevolgen ervaart van de coronacrisis. Deze steun is niet beperkt tot enkel de leefloners, maar is bestemd voor iedereen die na een individuele analyse, door de dienst samenleving en gezin erkend wordt als behoeftig.

Bijvoorbeeld: bepaalde werknemers die een deel van hun inkomen zijn verloren of die met extra schulden te maken krijgen, deeltijds tewerkgestelde werknemers met aandacht voor eenoudergezinnen, jobstudenten, bepaalde zelfstandigen, personen met een handicap, ... De problemen kunnen zich dus op alle vlakken situeren.

Hulp vragen?

Denk je in aanmerking te komen? Neem contact met de dienst samenleving en gezin op het telefoonnummer 052 47 55 48 of 052 47 55 49. Of stuur ons een mailtje via samenleving-gezin@hamme.be. Onze medewerkers staan alvast klaar om jouw persoonlijk situatie te onderzoeken en samen met jou te zoeken naar een oplossing!

 

Deel deze pagina