16
jan
2023

In het voorjaar van 2023 geven lokaal bestuur Hamme en de firma PUBLI-touch (Inforegio) een nieuwe gemeentelijke informatiegids uit met een geïntegreerd stratenplan. In deze gids, die door de Post in meer dan 12.000 brievenbussen in onze gemeente wordt verdeeld, vind je niet alleen een uitgebreid overzicht van de gemeentelijke diensten, maar kan je ook van andere externe diensten de contactgegevens terugvinden.

Advertentieruimte ondernemers

In de editie 2023-2024 krijgt ook het Hamse bedrijfs- en handelsleven opnieuw een plaats. Let wel, de Infogids is geen handelsgids.
Handelaars krijgen de gelegenheid in deze brochure te adverteren, de invulling en de afwerking van deze publicitaire opdracht gebeurt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de firma PUBLI-touch (Inforegio).

Wens je te adverteren, neem dan contact op met de vertegenwoordiger: Etienne Duchau (etienne@inforegio.be - gsm 0495 54 77 56) voor meer informatie en prijzen.

Het lokaal bestuur verleent enkel aan dit initiatief van de firma PUBLI-touch (Inforegio) zijn medewerking en zal niet ingaan op om het even welk ander commercieel initiatief.

Deel deze pagina