Voor vaccinatie kan je terecht in het vaccinatiecentrum Dender Boonwijk. Ook kinderen (5-11 jaar) kunnen in dit vaccinatiecentrum terecht voor vaccinatie. Er is geen afzonderlijk kindervaccinatiepunt meer open.

Vaccinatiecentrum Dender Boonwijk

Onze-Lieve-Vrouw van Zwijvekekerk - Serbosstraat - 9200 Dendermonde (aanrijroutes)

Bereikbaarheid

Met de fiets

Er zijn fietsenparkings ter hoogte van de ingang van het vaccinatiecentrum.

Met de bus

Halte Dendermonde Station (900 meter te voet via Burgemeester Portmanslaan en Boonwijkstraat).

  • Vanuit Hamme neem je de bus richting Dendermonde: lijn 91-92

Met de auto

Aanrijroute
Kies in je gps voor 'Serbosstraat 8, 9200 Dendermonde' als adres. Volg ter plaatse de pijlen. Bekijk hier de mogelijke aanrijroutes.

  • Vanuit Grembergen: via Martelarenlaan, Leopoldlaan, Geldroplaan, Burgemeester Portmanslaan, Diepestraat, Serbosstraat.
  • Vanuit Hamme: via N41, Mechelsesteenweg, Leopoldlaan, Geldroplaan, Burgemeester Portmanslaan, Diepestraat, Serbosstraat.

Parkeren
Je kan parkeren op:

  • het plein voor het vaccinatiecentrum (40 plaatsen waarvan 6 voor personen met een beperking).
  • in de omliggende straten.

Personen met een beperking

Personen met een beperking kunnen parkeren op voorbehouden plaatsen op het plein voor de ingang van het vaccinatiecentrum, dichtbij de ingang. 

Voor personen met een beperking of die moeilijk kunnen stappen, zijn er rolstoelen voorzien. Geef een seintje aan de steward en deze brengt de rolstoel tot bij jou of tot aan je auto. Beschik je zelf over een rolstoel? Breng deze dan gerust mee. 

Een begeleider kan niet enkel instaan voor vervoer, maar kan ook samen met jou het traject doorlopen. Je hebt daarvoor geen attest nodig.

Hulp nodig bij vervoer naar het vaccinatiecentrum?

  • Probeer eerst een oplossing te zoeken in je eigen omgeving, bv. iemand uit je gezinsbubbel, je mantelzorger, je buur, … Een begeleider kan niet enkel instaan voor vervoer, maar kan ook samen met jou het traject doorlopen, als dat nodig is bv. bij fysieke of psychische problemen. Je hebt daarvoor geen attest nodig.
  • Ben je al klant bij de mobiliteitscentrale van de mutualiteit? Neem met de centrale contact op om vervoer te regelen.
  • Bel naar het callcenter op 0800 99 502, bereikbaar elke werkdag van 9.00 u. tot 13.00 u. Samen zoeken we naar een oplossing op maat.