Steek een lichtje aan voor de zorg en voor jezelf!

#ZORGVOORLICHT is een oproep gelanceerd door VTM Nieuws en HLN om vanaf nu een lichtje aan te steken. Of dat nu een lamp achter je raam is, een kaarsje op de stoep of een te vroege kerstslinger die de passanten doen lachen. Licht is een teken van verbondenheid en hoop dat we sterk nodig hebben in deze donkerdere dagen. Het lokaal bestuur van Hamme draagt deze actie een warm hart toe.

OPROEP:
Laat Hamme massaal fonkelen!

Het college van burgmeester en schepenen roept alle inwoners op om je raam, je tuin, je terras of misschien wel je straat of hele wijk op te lichten. Een licht als teken van hoop en verbondenheid, voor de zorg, jezelf en de anderen. Hoe creatiever, en vooral gezelliger, hoe beter! Hou het uiteraard wel (brand-)veilig in of rond je kot.

In beeld

Misschien zien we jouw voortuin, straat of wijk binnenkort wel op televisie. Elke avond bezoeken HLN en VTM Nieuws een gemeente om deze lokale warmte in beeld te brengen.

Laat ons weten hoe jij voor licht zorgt!

Stuur een foto naar communicatie@hamme.be of post een foto op je sociale media met volgende hashtags: #hammefonkelt en #zorgvoorlicht.

Deel deze pagina