rommelmarkt.jpg

OPGELET | Omwlle van de COVID-19 maatregelen die van toepassing zijn bij alarmniveau 4 kan de rommelmarkt niet plaatsvinden. Van zodra mogelijk zal je hier de datum van de heropstart terugvinden.

Iedere zondag wordt een occasionele markt van antiquiteiten en tweedehandse koopwaren gehouden op het Koning Albertplein. Elke zondag wordt aan deze zondagsmarkt een occasionele rommelmarkt toegevoegd voor de verkoop van artikelen voortkomend uit private eigendom van de particuliere verkopers. Deze manifestaties staan op voor zowel professionele als niet-professionele verkopers.

Professionele verkopers dienen over een machtiging ambulante activiteiten te beschikken en moeten zij gedurende de hele duur van de manifestatie hun hoedanigheid kunnen bewijzen door middel van een leesbaar identificatiebord welke op een zichtbare wijze op de standplaats is aangebracht. Deze identificatieplicht geldt niet voor de particuliere verkoper. Ook verenigingen met een machtiging occasionele verkopen zonder commercieel karakter (jeugdbewegingen zijn van deze vergunning vrijgesteld) kunnen aan een occasionele manifestatie voor particuliere verkopen deelnemen.

Wanneer

Zondagvan 08:00 tot 13:00

Waar

Koning Albertplein

Prijs

Toegang is gratis!
Minimum standgeld: € 6,00 (meer meters in samenspraak met concessiehouder)

Concessiehouder: Timmy D'Hoey - gsm 0485 98 68 09

Organisatie en contact

Timmy D'Hoey

Toekomststraat 30
9220 Hamme

Deel deze pagina