INSCHRIJVEN ZOMERSPORTKAMPEN UITGESTELD

BERICHT VAN 6 MEI - 16:44 U.
Omwille van technische problemen kan de beheerder van de webshop op www.hamme.be niet garanderen dat de inschrijvingen voor de zomersportkampen op 7 mei vlot zullen verlopen.
Het probleem beperkt zich niet tot Hamme, ook in andere steden en gemeenten ondervindt de firma problemen. De betrokken firma kiest er daarom zelf voor om de inschrijvingen uit te stellen.
We betreuren het dat we laattijdig werden ingelicht en zullen zo snel mogelijk een nieuwe inschrijvingsdatum aankondigen.

Kleutersportkamp (3 tot 6 jaar)

Gedurende een hele week krijgen de kinderen sportgerichte bewegingsopvoeding aangeboden, waarbij gewerkt wordt op maat van de kinderen. Bij de kleutersportkampen is er keuze om deel te nemen in de voormiddag of de namiddag.  De keuze wordt gemaakt bij de inschrijvingen.

Info en inschrijvingen

Sportkampen (6 tot 12 jaar)

Gedurende een hele week kunnen de kinderen kennis maken met allerlei sporten. De 6- tot 7-jarigen krijgen sportgerichte bewegingsopvoeding aangepast aan hun leeftijd. Het sportaanbod voor 8- tot 12-jarigen bestaat uit 5 verschillende sporttakken per dag dat via een doorschuifsysteem wordt aangeboden.

Info en inschrijvingen

Sportmonitor

Kandidaat stellen doe je hier.

Deel deze pagina