Team jeugd organiseert regelmatig activiteiten voor kinderen en jongeren (van 0 tot 30 jaar) gedurende het schooljaar. Het hoofddoel is het aanbieden van een ruim vrijetijdsprogramma met educatieve inslag en in te wijden in verschillende technieken en disciplines. Ze worden tevens aangemoedigd om deel te nemen aan sport-, cultuur-, kunst en wetenschappelijke activiteiten en hun verantwoordelijkheids- en burgerzin aan te scherpen.

Kindercarnaval

Zaterdag voor carnaval organiseren we een leuke namiddag met allerhande animaties, attracties, hapjes en drankjes. Deze activiteit vindt telkens plaats tussen 14.00 u. en 17.00 u. en bedraagt € 3,00 inkom.

Buitenspeeldag

Woensdag na de paasvakantie zetten heel wat televisiezenders hun scherm op zwart met de duidelijke boodschap voor kinderen en jongeren om buiten te gaan spelen of sporten. Om hier aan tegemoet te komen organiseren wij die namiddag heel wat activiteiten. Deze activiteit vindt telkens plaats tussen 14.00 u. en 17.00 u. en is gratis.

Dag van de Jeugdbeweging

De derde vrijdag van de maand oktober is het een hoogdag voor alle leden van een jeugdbeweging. We leggen hen die dag dan ook graag extra in de watten. Deze activiteit vindt telkens een hele dag plaats en is gratis voor leden van een jeugdbeweging.

Roefel

De laatste zaterdag van de herfstvakantie willen wij de kinderen laten proeven van de ‘grote mensenwereld’. Dit doen ze door zich in te schrijven voor allerhande workshops bij lokale handelaars en verenigingen. Deze activiteit vindt telkens plaats tussen 13.00 u. en 16.00 u. en bedraagt € 3,00 inschrijvingsgeld.

Deel deze pagina